Bezorgen:

Indien gewenst verzenden en bezorgen wij alle bestellingen binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), België en (een deel van) Duitsland. Daarom beschikt HPL-platen.nl over eigen transportmogelijkheden. En onze vriendelijke chauffeurs zorgen voor een vlekkeloze levering.

Aangezien wij gevestigd zijn in Midden Limburg beschouwen wij Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, Belgische Limburg, Provincie Luik, Provincie Antwerpen en Nordrhein-Westfalen als ons verzorgingsgebied. Dus rijden we normaliter hier twee maal per week onze bestellingen uit.

Hierdoor zijn onze levertijden in bovengenoemde gebieden 2 tot maximaal 5 werkdagen.

Uw exacte bezorgkosten worden automatisch door onze webshop bepaald aan de hand van uw postcode. Klik hier voor de Bezorgkosten Nederland en Bezorgkosten België

In uw klantgegevens is uw hoofd-adres vermeld. Standaard gebruiken we dit voor bezorging van uw bestelling en factuur. Maar wilt u gebruik maken van een andere afleveradres? Dit kunt u tijdens het bestelproces aangeven. De exacte bezorgkosten worden automatisch door ons systeem bepaald aan de hand van de postcode van het bezorgadres.

Vanwege de aard van onze produkten leveren wij met een bestelbus met laadbak. U dient zelf zorg te dragen voor de bereikbaar van het afleveradres. Denkt u hierbij aan milieuzones, woonerven, doodlopende straten, etc. Tenslotte verwachten wij dat u op de dag van levering, waarover wij u ruimschoots van te voren informeren, aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Dit geldt met name voor de grotere orders / materialen met grote afmetingen.

Afhalen:

Maar u kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen in onze bedrijfsloods;

Kelvinweg 18, 6101 WT, Echt

 

Tijden:
maandag t/m vrijdag van 08:00u t/m 17:00u.
zaterdag van 09:00u t/m 12.00u (op afspraak)

Verzenden:

Tenslotte bestaat er nog de mogelijkheid om kleine(re) artikelen te laten versturen door DHL. En onze webshop geeft hiervoor automatisch de mogelijkheid weer. De kosten hiervan bedragen per pakket € 7,- voor Nederland, en € 19,50 voor België . Maar deze mogelijkheid is met name voor HPL Schroeven en andere Toebehoren.