Contact & Info

Bent u op zoek naar contact & info over HPL-platen.nl? HPL-platen.nl levert Bouw Compact platen van uitstekende kwaliteit. 

Trespa© is een bekende producent van HPL platen. Desgewenst kunnen wij deze aanbieden. Stuurt u vrijblijvend een prijsaanvraag. 

Daarnaast zijn er nog meer producenten van HPL platen. De prijzen van HPL platen verschillen per fabrikant. HPL-platen.nl verkoopt kwalitatief uitstekende platen tegen een zeer interessante, lage prijs. 

Als toegevoegde service kunt u op deze website uw HPL en/of Trespa© platen laten zagen in de gewenste afmetingen / stroken. Wij hanteren hiervoor een standaard tarief van € 10,- per plaat. Verder mag u de platen afhalen, of wij bezorgen deze op het door u gewenste afleveradres.

Voor de montage van de HPL platen vindt u op onze website kwaliteitsproducten als HPL-lijm, primer, en schroeven. Allemaal passend bij onze platen, en de schroeven in dezelfde RAL-kleur als uw platen. Check meteen onze Technische Handleiding mocht u nog vragen hebben over montage, verwerking of opslag van onze HPL platen.

Komt u er toch niet helemaal uit? Heeft u graag contact en info? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst, geven contact en info, of beantwoorden uw mail. Wij zijn een klein bedrijf met oog voor service en kwaliteit. Mede daardoor kunnen wij de prijzen scherp houden.

  • e. hplplaten.nl@gmail.com